2013. június 27., csütörtök

Karcsúsító tippek szűk pénztárcára szabva


A nyár beköszöntével mindannyian szeretnénk karcsúbbak lenni vagy feszesebb bőrrel tündökölni és talán az sem jönne rosszul, ha megfiatalodnánk pár évvel, ugye? Az utolsó tényezőt kizárva a többi még összejöhet pár remek öltözködési technika, illetve étkezési tanács segítségével. Csak figyelj!
 
A legalapvetőbb csodaszer – A víz
Azt talán már mondanunk sem kell, hogy a reggeli kávét cukor helyett édesítőszerrel idd, ahogyan azt sem, hogy rengeteg vizet igyál. Nem csupán a meleg miatt szükséges, hanem azért is, mert a víz nullakalóriás ital, s hogy feldolgozza szervezetünk zsírt, kalóriát kell, hogy elégessen. Így talán már rögtön más megközelítésből szemléljük a cukros üdítőket és társaikat. Ráadásul, ha étkezés előtt fogyasztasz belőle, akár 20%-kal is csökkenheti a teljes kalória beviteledet. A későbbiek során átállhatsz a levesekre is, hiszen számos zöldségünk rendelkezik olyan előnyökkel, melyekről még nem is tudtál.

Barnulj, hogy karcsúsodj  
Gondoltad volna, hogy a barnaság karcsúsít? Köztudott, hogy a sötétebb színek megfelelően alkalmazott kombinációjával elérheted, hogy karcsúbbnak látssz, vagy pedig a nap áldásos hatásait kihasználva. Azonban légy óvatos, tarts be a szükséges szabályokat, mégpedig ne menj a napra 11 óra és 16 óra között, illetve magas faktorszámú naptejet használj. Amennyiben kevésbé szeretsz a napon tartózkodni az önbarnító a legkézenfekvőbb megoldás, viszont ne felejtsd el testápolóval elkeverni a foltmentes hatás érdekében. 
Egy nő leghatásosabb fegyvere: tűsarkakon könnyebb

Valljuk be, minden nő leghatásosabb fegyvere a tűsarkúja, és nem csak éles sarka miatt, hiszen ha megfelelő koktélruhával öltöd magadra, garantált siker övezi majd az aznap esti hódításod. A szórakozást félretéve, a tűsarok megnyújtja a lábat és karcsúbb alakot is kölcsönöz, ezért is viseltetünk mi nők oly nagy rajongással iránta. 


Gardrób: Mindig a megfelelő méretet válaszd!

Sokan esünk abba a hibába, hogy túl szűk vagy túl bő ruhát öltünk magunkra. Ha kissé duci testalkattal rendelkezünk, akkor kiemelt fontossággal bír, hogy a megfelelő ruhát válasszuk ki. Ahogyan már említettük, a sötét színek karcsúsítanak, többek között a fekete is. De azért vigyázz, ne vidd túlzásba, ne válj fekete özveggyé! 


Biztosan nem gondoltál még rá, de a válltömés annak ellenére, hogy szélesít fentebb, karcsúbbnak látszik a derék tőle. Abban az esetben, ha ez a lehetőség nem nyerő nálad, válassz egy trendi kendőt, vagy övet, hiszen egy mutatós kiegészítő is elvonhatja a figyelmet a nem kívánatos testrészekről. Itt rögtön kihasználhatod a mély dekoltázs adta előnyöket is. Minden nő tudja, ha egy kicsivel többet mutat meg magából, már nagyobb sikert ér el, valamint a takarnivaló testrészekről is máshová tereli a figyelmet. Nem kell fejvesztve fogyókúrákba kezdeni, hiszen mi azt valljuk, hogy a figyelemelterelés a legjobb módszer!


Igyekezz kerülni a fényes anyagokat, ilyen a szatén vagy a selyem is. Sajnálatos hátrányuk, hogy a szükségesnél jobban hangsúlyozzák az alakot. A kerülendő dolgok listáján a mintás ruhák is szerepeljenek. Nem tesz jót az alakodnak, nagyobb hatást érhetsz el egy egyszínű ruhával, a fehér kivételével, hiszen ez a szín szélesebb alakot kölcsönöz viselőjének. Bár ez éppúgy igaz a pasztellszínekre, a halványkékre, a világossárgára és a rózsaszínre is. Próbálj meg nem túl rövid cuccokat viselni, mert kettévágja az alakot. Ha háromnegyedes nadrágot viselsz, ügyelj rá, hogy a térd alatt érjen véget. Az talán pedig magától értetődő, hogy ha nem vagy büszke a vádlijaidra, válaszd inkább örök barátunkat, a farmert.

Akármelyik módszert választod is, a legfontosabb mégiscsak az, hogy érezd jól magad a bőrödben!
 
Szerző: Bogi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése